به سایت ما خوش آمدید . امیدوارم لحظات خوشی را درسایت ما سپری نمایید .

خوش آمدید

این توضیحات و عنوان از ویرایش قالب ، قابل تغییر است.

مکان تبلیغات شما

امکانات وب

پر مخاطب ها

    عضویت

    نام کاربري :
    رمز عبور :

    شیراز به عنوان یکی از قدیمی‌ترین شهرهای ایران، غذاهای سنتی ایرانی و فرهنگ کافه‌ای غیرمتعارف بر صحنه غذاخوری‌های شیراز حاکم است. به روزهایی که شهر جاذبه ای برای شاعران، هنرمندان و نویسندگان بود. ما 10 بهترین رستوران و قهوه‌خانه‌ای را که باید امتحان کنید را در اینجا فهرست می‌کنیم.


    باغ راز

    باغ راز یک مجموعه رستوران است که در یک ساختمان مدرن خیره کننده در قلب یک باغ بزرگ واقع شده است. این رستوران برای خود یک پایگاه مشتری قوی و وفادار به دست آورده است که همگی به خاطر معماری منحصر به فرد، موقعیت مکانی و غذاهای زیبا ارائه شده اند. این رستوران به عنوان یکی از شیک‌ترین و مجلل‌ترین رستوران‌های شهر شهرت دارد و محصولاتی با کیفیت بالا و مطابق با استانداردهای دقیق ارائه می‌دهد. باغ راز که به سه منطقه غذاخوری مجزا تقسیم شده است، دارای فضای داخلی معاصر است. غذاهای بین المللی در پس زمینه پنجره های بزرگ سرو می شود. یک تراس روی پشت بام با مناقصه های چشم انداز خیره کننده مناقصه فست فود. و غذاهای سنتی ایرانی در باغ رستوران سرو می شود.

     

    کافه فردوسی

    کافه فردوسی در مرکز شهر شیراز واقع شده است و به نام شاعر ایرانی حکیم ابوالقاسم فردوسی نامگذاری شده است. این کافه دارای وای فای رایگان در کنار چای و قهوه های سنتی، غذاهای کلاسیک ایرانی و غذاهای عالی گیاهی است. این کافه که در میان صنعتگران محلی و علاقه مندان به فرهنگ محبوب است، فضای داخلی زیبایی دارد که ترکیبی از طراحی معاصر با تأثیرات متمایز ایرانی مانند کاشی های دیواری پرآذین است. یک فنجان چای ایرانی میل کنید یا آب دوغخیار کافه را امتحان کنید، سوپ ماست و خیار با طراوت، که توسط مهمانان پیشنهاد می شود و پس از یک روز گشت و گذار در زیر آفتاب داغ شیراز، گزینه ای لطیف و خنک است.

    شیراز، خیابان کاشی فردوسی 194، کافه فردوسی

    کافه فروغ

    کافه فروغ، در منطقه فرهنگی شیراز، از موقعیتی فوق العاده در بین زیباترین جاذبه های شهر برخوردار است. باغ جهان نما، فضایی زیبا، حصاردار و سرسبز که قدمت آن به قرن سیزدهم بازمی‌گردد، و آرامگاه حافظ، شاعر مشهور ایرانی قرن چهاردهم. این کافه به خاطر جذب روشنفکران، هنرمندان و فعالان شهر و همچنین محل ملاقات دوستداران هنر و فرهنگ، چه پیر و چه جوان، شهرت دارد. کافه صمیمی و صمیمی، منوی کوچکی از قهوه، چای، ساندویچ، اسنک و کیک، به‌علاوه مجموعه‌ای از غذاهای محلی از جمله چای گیاهی ایرانی را ارائه می‌دهد.

    شیراز، خیابان حافظ، روبروی باغ جهان نما، کافه فروغ

     

    کافه هدایت

    کافه هدایت یک کافه و رستوران کوچک با محیطی مفرح و آرام است. طیف وسیعی از غذاهای گیاهی و غیر گیاهی را سرو می کند که با مواد محلی تازه و ارگانیک تهیه شده اند و به ویژه روی سالاد و پاستا قوی است. این مؤسسه WiFi رایگان و نوشیدنی هایی مانند قهوه، چای، دمنوش های گیاهی و کوکتل های میوه تازه ارائه می دهد. فضای داخل کافه هدایت، با کف‌پوش‌های کاشی‌شده خاکی، میزهای چوبی شیک و نورپردازی یکپارچه، گرم و دلپذیر است.

     

    هفت خان

    هفت خان عنوان خود را از شاهنامه حماسی فردوسی شاعر پارسی‌گو با اشاره به هفت جست‌وجوی رستم برای نجات شاه خود گرفته است. مجموعه رستوران دارای هفت گزینه غذاخوری است که شامل پنج رستوران و دو کافی شاپ است که همگی به نام بخش هایی از شعر فردوسی نامگذاری شده اند. معماری هفت‌خان ترکیبی خیره‌کننده از طراحی مدرن و ویژگی‌های سنتی با چشم‌اندازهای زیبا از دامنه‌های کوه‌های زاگرس است. میهمانان می توانند از میان گزینه هایی مانند فرود که غذاهای سنتی محلی مانند کباب بختیاری سرو می کند، انتخاب کنند. Nofel، که دارای غذاهای بین المللی از جمله Chateaubriand است. یا کافی شاپ Gissia که مجموعه ای از نوشیدنی های گرم و اسموتی ها را در کنار دسرهای خوشمزه ارائه می دهد.

     

    سرای مهر

    سرای مهر که در کوچه‌های پرپیچ و خم و گوشه‌های بازار وکیل قرار دارد، یک چای‌خانه و رستورانی است که دارای منوی کلاسیک و فضایی اصیل است. این مؤسسه با فضای داخلی زیبا و پر از تزئینات محلی جذاب از جمله تیرهای چوبی زیبا، نقاشی‌های سنتی، و فرش یا گلیم، خوش‌آمد و آرامش بخش است. سرای مهر که برخلاف شلوغی و شلوغی بازار اطراف است، پس از خریدهای سنتی ایرانی، استراحتی آرام ارائه می دهد. میهمانان می توانند از طیف وسیعی از چای های سنتی در کنار غذاهایی از جمله کباب جوجه، مرغ ترشی شده در پیاز چرخ شده، آبلیمو و زعفران قبل از سیخ کردن و کبابی شدن، و دیزی، خورش سنتی بره و نخود که در مورد آن صحبت می شود، لذت ببرند.

     

    رستوران سنتی باغ شاپوری

    اگر می‌خواهید غذاهای اصیل ایرانی را در محیط‌های تاریخی امتحان کنید، رستوران سنتی باغ شاپوری مکانی است که باید در شیراز بروید. این رستوران در خانه شاپوری واقع شده و نگاهی شگفت انگیز به تاریخ معاصر شهر دارد. این خانه که توسط باغی پر از گل رز احاطه شده است، توسط معمار ابوالقاسم مهندسی طراحی شده و بین سال های 1930 تا 1935 ساخته شده است. زیبایی شناسی این رستوران دارای بالکن زیبایی است که میهمانان می توانند هنگام صرف غذا به باغ مشرف شوند. منوی آن شامل غذاهای سنتی ایرانی مانند کلام پلو، کوفته گوشت گوسفند آبدار، و تاه چین، یک غذای چند لایه از مرغ و برنج زعفرانی با طعم زردچوبه است.

     

    صوفی

    سوفی یک گروه معروف و پرطرفدار از رستوران‌های شیراز، طیف وسیعی از غذاهای ایرانی و خاورمیانه‌ای را ارائه می‌کند. شعبه خیابان الیف آباد اغلب بسیار شلوغ است که نشان دهنده محبوبیت آن است و با فضای دوستانه و پر جنب و جوش و غذاهای لذیذ و با ارزش خود جمعیت محلی را به خود جذب می کند. اغلب با موسیقی زنده و سنتی ایرانی، فضای داخلی رستوران تمیز، درجه یک و کاملاً مدرن است. این رستوران طیف گسترده ای از غذاهای کباب را با مرغ، بره، ماهی و بسیاری از انواع دیگر ارائه می دهد و کلام پلو، پلو پلو با کلم و گوشت چرخ کرده با طعم دارچین، انتخابی همیشه محبوب است.

     

    رستوران شارزه

    شارزه یکی از محبوب‌ترین رستوران‌های شیراز است که در نزدیکی ورودی بازار اصلی شهر، بازار وکیل، مملو از حیاط‌ها و مغازه‌های جذاب واقع شده است. این رستوران در دو طبقه تقسیم شده و بهترین کباب‌خانه شیراز محسوب می‌شود. برای هر بازدید کننده ای که به دنبال چشیدن غذاهای سنتی ایرانی در فضایی گرم و دلپذیر است که اغلب با موسیقی سنتی ایرانی همراه است، شارزه محلی برای صرف غذا است. شارزه کمی دورتر از مسیر اصلی، یک تجربه غذاخوری کلاسیک ایرانی را با منوی خوشمزه و متنوع ارائه می‌کند که شامل کباب برگ، گوشت بره ترشی شده در آبلیمو، زعفران، پیاز و سیر و کلام پلو شیرازی، یک غذای برنجی معطر و پر از سبزی است. کلم و کوفته.

     

    شاطر عباس

    شاطر عباس که مورد علاقه مردم محلی است، یکی از پربازدیدترین رستوران های شیراز است. غذاهای لذیذ ایرانی را در یک آشپزخانه اوپن، درست روبروی قسمت غذاخوری آماده و طبخ می کند. شاطر عباس یک رستوران شلوغ در سطح زیرزمین است که دارای فضای داخلی دنج و سنتی است که با دیوارهای کاشی کاری شده، نورپردازی ملایم و رومیزی های تزئین شده تزئین شده است. غذاهایی که با توصیه های محلی بسیار زیاد همراه هستند عبارتند از حلیم بادمجان، پیش غذای تهیه شده از بادمجان، گوشت چرخ کرده، عدس و ماست. کباب کوبیده، یک کباب گوشت چرخ کرده با جعفری و پیاز؛ و سبزی پلو، غذای برنجی با شوید، جعفری، پیازچه و گشنیز. یکی دیگر از تخصص های خاص شامل تافتون، نان تازه خوشمزه پخته شده در تنور سفالی است.

    alavi
    پنجشنبه 24 شهريور 1401 - 12:03
    بازدید : 415
    برچسب‌ها :

    «خوشا باد شیراز در حال بی‌نظیرش/خداوند متعال نگهدارش باد.» حافظ شاعر ارجمند قرن چهاردهم و اهل شیراز چنین نوشت، بیتی که برای بسیاری شعار غیررسمی پایتخت گرانقدر فرهنگی ایران شده است. شیراز شهری است غرق در تاریخ و شعر و باید آن را در رأس سفرهای هر گردشگری قرار داد. در اینجا 10 مورد از موارد ضروری را که باید هنگام بازدید از این مرکز تاریخی هنر، ادبیات و سیاست انجام دهید، مرور می کنیم.



    بازار وکیل
    بازار فوق‌العاده فتوژنیک وکیل، بازار اصلی شیراز و خانه صدها مغازه و غرفه است. این بازار که به طرز رضایت بخشی دخمه پرپیچ و خم است، مکانی برای خرید قالیچه، ادویه جات، جواهرات و کالاهای خانگی است. با برخورد به چای‌خانه‌ها، حیاط‌ها، کاروانسراها و حمام سنتی، ممکن است برای گشت و گذار در کل بازار وکیل به بیش از یک بعد از ظهر نیاز داشته باشید. سقف‌های طاق‌دار نمونه‌ای از معماری قرن هجدهم زند است و فضای خنک و دلپذیری را ایجاد می‌کند که می‌توان در آن پیچید.



    باغ ارم
    شیراز به خاطر پرورش باغ‌های خوبش معروف است و ارم بی‌نظیر الگوی آن است. ارم در باغ‌های گیاه‌شناسی دانشگاه شیراز قرار دارد و مملو از درختان سرو، پرچین‌های اصلاح‌شده و بوته‌های رز است. در مرکز آن یک استخر کوچک و یک کاخ باشکوه از دوران قاجار قرار دارد، اگرچه برای عموم بسته است. این باغ درست در شمال رودخانه خشک و روبروی دانشگاه واقع شده است.



    مقبره شاه چراغ
    مقبره شاه چراغ آرامگاه زیبای دو تن از برادران شهید علی رضا امام هشتم شیعیان است. اگرچه در قرن نهم کشته شد، اما محل دفن امروزی از زمان قاجاریه توسعه قابل توجهی داشته است. حیاط مرکزی دارای یک آبنما در مرکز آن است و حرم دارای کاشی کاری های ایرانی و پیچیده آبی و نمای داخلی آینه کاری شده خیره کننده است که آن را به یکی از زیباترین مساجد شیراز تبدیل کرده است.


    مسجد نصیرالملک
    در نزدیکی شاهچراغ، مسجد نصیرالملک که به مسجد صورتی نیز معروف است، یکی از بناهای معروف شیراز است. مسجد دوره قاجار که در سال 1888 تکمیل شد، به دلیل فضای داخلی رنگارنگ دلپذیرش مشهور است: پنجره‌های رنگارنگ، کاشی‌ها و طاق‌های رنگ‌آمیزی پیچیده، و فرش‌های ایرانی بی‌شمار زیبایی‌شناسی مسحورکننده و کالیدوسکوپیک را ایجاد می‌کنند که نمی‌تواند شگفت‌انگیز باشد. هر زاویه از مسجد نصیرالملک با ردیف‌هایی از ستون‌های حکاکی‌شده با ظرافت، فتوژنیک‌تر از قبل است.

    آرامگاه حافظ
    حافظ را می توان محبوب ترین و مورد احترام ترین شاعر در کانون وسیع ادبیات فارسی دانست. ایرانیان از هر قشری که استاد غزل (قصه ای کوتاه، عاشقانه و قافیه) به حساب می آیند، می توانند ابیات او را به صورت درخواستی نقل کنند. آرامگاه او در باغی در شمال شرقی شیراز قرار دارد. بیش از یک جاذبه توریستی، به عنوان یک مکان زیارتی برای شیفتگان او در سراسر جهان عمل می کند. از بخت خود بگویید، از چایخانه در محل بازدید کنید، و در حین پرسه زدن در محوطه های وسیع، به تفاوت های ظریف نبوغ غنایی او فکر کنید.

    آرامگاه سعدی
    سعدی شاعر قرن سیزدهم، پیشرو مهم حافظ و یکی از گرامی ترین نیاکان شیرازی های امروزی است. بسیاری از عبارات صریح او به مقام ضرب المثل دست یافته اند و او به دلیل سادگی پایدار بیتش بسیار مورد تحسین قرار گرفته است. آرامگاه او کمتر از حافظ شلوغ است، اما در همان نزدیکی قرار دارد و ارزش بازدید در همان روز را دارد. چایخانه زیرزمینی پس از کاوش در باغ گل رز و درخت سرو، مکانی خنک برای شادابی به خود ارائه می دهد.

    پرسپولیس
    تخت جمشید یا به فارسی تخت جمشید پایتخت تشریفاتی باشکوه امپراتوری هخامنشی در بیش از 2500 سال پیش بود. این مکان که توسط اسکندر مقدونی غارت شد، نشان دهنده اوج دستاوردهای سیاسی و معماری ایران باستان است. سایت میراث جهانی یونسکو در حدود 70 کیلومتری شمال شرقی شیراز قرار دارد و تورها شما را در یک سفر یک روزه از مرکز شهر می برند. ویرانه های چشمگیر به چند ساعت کاوش نیاز دارند، اگرچه آب زیادی مصرف کنید، زیرا آفتاب ظهر می تواند بسیار نابخشودنی باشد.


    نقش رستم و نقش رجب
    تور تخت جمشید باید شامل بازدید از آرامگاه های صخره ای و نقش برجسته های نقش رستم و نقش رجب باشد. اولی متشکل از چهار مقبره عظیم است که بر روی صخره‌ای ساخته شده‌اند. در زیر برخی از نقش برجسته‌های سنگی را مشاهده خواهید کرد که پیروزی‌های مختلف امپراتوری ساسانی را نشان می‌دهند، مانند زانو زدن امپراتور روم والیریان در برابر شاپور اول. چهار نقش برجسته ساسانی دیگر در نقش رجب کمتر دیده می‌شود که تنها پنج دقیقه با آن فاصله دارد.

    پاسارگاد
    آخرین توقف در سفر یک روزه شما به خارج از شهر باید پاسارگاد باشد، مرکز سیاسی هخامنشی که قبل از تخت جمشید است. در 50 کیلومتری دیگر از جانشین معروف‌تر خود، راحت‌ترین مقصد نیست، اما وقار چشمگیر آرامگاه باستانی کوروش کبیر، که اکنون توسط زمین‌های خشن احاطه شده است، این تلاش را توجیه می‌کند. بنیانگذار امپراتوری هخامنشی، مقبره منزوی او بر روی پایه ای وسیع ساخته شده است و ظاهراً اسکندر مقدونی پس از فتح تخت جمشید، از آن بازدید کرده است.


    ارگ کریم خان
    ارگ (یا ارگ به فارسی) که در مرکز قرار دارد، در قرن هجدهم توسط بنیانگذار سلسله زند، کریم خان ساخته شد. ارگ که شیراز را پایتخت خود کرده بود، یکی از پروژه های عمرانی بلندپروازانه کریم خان در این شهر بود. این قلعه مرتفع و مستطیل شکل، دارای چهار برج مدور (که در طول تاریخ به عنوان زندان مورد استفاده قرار می‌گرفته‌اند) دارد و در داخل غیرعادی‌تر از بیرون است. پس از ورود به داخل، می‌توانید از سایه درختان مرکبات و چکه‌های ملایم استخر مرکزی، قبل از کاوش در موزه خوش‌دست‌آمد دوره زند، لذت ببرید.

    alavi
    يکشنبه 13 شهريور 1401 - 13:21
    بازدید : 306
    برچسب‌ها :

    شیراز، همچنین شیراز، شهر مرکز استان فارس در جنوب غربی ایران نوشته شده است. این شهر در مرکز فارس در قسمت جنوبی رشته کوه زاگرس، در یک زمین پست کشاورزی در ارتفاع ۴۸۷۵ فوتی (۱۴۸۶ متری) واقع شده است. این شهر که به خاطر شرابش معروف است، هم یک مکان تاریخی و هم شهری مدرن و جذاب با باغ ها، زیارتگاه ها و مساجد است. شیراز زادگاه شاعران پارسی گوی سعدی و حافظ است که مقبره‌های باغشان که هر دو با شکوه بازسازی شده‌اند، در حومه شمالی قرار دارند. علی‌رغم سیل‌های فاجعه‌بار (1630، 1668)، بیماری‌ها، قحطی‌ها و زمین‌لرزه‌ها (عمدتاً 1824، 1853)، بخش زیادی از شهر جان سالم به در برده است.

    شیراز در دوره های سلوکی (312-175 پ. م.)، اشکانیان (247 پ. م. تا 224 م) و ساسانیان (حدود 224 تا 651 م) اهمیت داشت. در اوایل قرن سیزدهم مغول ها مسجد جدید و قلعه باغ تخت را ساختند. در سال 1387 و مجدداً در سال 1393، تیمور (تامورلنگ)، فاتح ترک، شیراز را اشغال کرد که - با مسجد جماعت (894)، زیارتگاه شاه چراغ (1344-1349)، و کتابخانه بزرگ (بعدها مدرسه یا مدرسه علمیه). 1615) - به مرکز مسلمانان رقیب بغداد تبدیل شده بود. در سال 1724 این شهر توسط مهاجمان افغان غارت شد. شیراز پایتخت سلسله زند (1750–1794) شد، که بنیانگذار آن، وکیل (نایب السلطنه) کریم خان زند، شهر قدیمی را با بسیاری از بناهای زیبا، از جمله مقبره خود (یک کیوسک کاشی کاری شده هشت ضلعی، که اکنون موزه است) آراسته کرد. کشتی، یا ارگ (در حال حاضر یک زندان)؛ و بازار و مسجد وکیل. ساختمان های شهر جدید شامل کلیسای ایرانی سنت سیمون زیلوت و دانشگاه (1945) است.

    این شهر که مرکز تجاری و جاده ای برای کوه های زاگرس مرکزی است، به بوشیر، بندر آن در خلیج فارس متصل است. دارای کارخانه های سیمان، شکر و کود و کارخانه های نساجی است. منبت کاری سنتی و همچنین بافندگی در مناطق اطراف رونق دارد.

    مدرسه شیراز

    مکتب شیراز، در نقاشی مینیاتور ایرانی، سبک‌های گروهی از هنرمندان با محوریت شیراز، در جنوب غربی ایران در نزدیکی شهر باستانی تخت جمشید. این مدرسه که توسط ایلخانان مغول (1256-1353) در اواسط قرن چهاردهم تأسیس شد، تا آغاز قرن شانزدهم فعال بود. این سه سبک متمایز را توسعه داد (نمونه‌هایی از آن‌ها در موزه هنر متروپولیتن، شهر نیویورک است).

    نقاشی اولیه به تاریخ 1341 برگی از شاهنامه شاعر ایرانی فردوسی است که شاهزاده سیاووش را در مسابقه چوگان نشان می دهد. این اثر به همان اندازه که روی نقاشی تأکید دارد، با رنگ‌های شسته شده. فیگورهای متعدد، که در یک سطح تنظیم شده‌اند، بزرگ هستند و صفحه تصویر را پر می‌کنند. این نقاشی نشان دهنده پیشرفت کمی در گذشته از سبک های اولیه مغول است. دارایی اصلی هنرمندان اولیه حس تزیینی دقیق آنها در رنگ و طرح بود.

     

    این مدرسه در حدود 20-1410 در زمان تیموریان (سلسله تیمور فاتح اسلامی، تأسیس 1370) به بلوغ رسید. نقاشی ها کیفیتی رویایی و بسیار شخصی دارند. فیگورهای کمتری نشان داده می شوند و در حالت و ژست کشیده و تلطیف شده اند. چهره ها بی بیان و از راه دور هستند. یک سیستم چشم انداز معرفی شده است. مناظر، که جایگزین پس‌زمینه‌های تک رنگ می‌شوند، در شکل‌ها و رنگ‌های خارق‌العاده نشان داده می‌شوند، بنابراین به جلوه رویایی می‌افزایند. آبی کم رنگ، صورتی، خاکستری و سفید غالب است. اما وقتی مکتب شیراز به بلوغ رسید، تحت الشعاع مدرسه هرات (ق.و.) در مقر دربار تیموری قرار گرفت.


    مرحله سوم مدرسه در اواسط قرن پانزدهم با تصرف شیراز توسط قبایل ترکمن آغاز شد. حاکمان ترکمن فرهنگ ایرانی را تحسین می کردند و به حمایت از هنرها ادامه می دادند. تغییرات عمده در سبک شیراز، بازگشت به رنگ‌های شدید، استفاده زیاد از رنگ سیاه و غنی‌سازی مناظر بود. ارقام رسا شدند اما واقع گرایانه تر نشدند. برگه ای از خاوران نامه ابن حسام، مربوط به حدود سال 1480، نشان دهنده سبک جدید است. گرچه دیگر به اندازه دوران تیموریان اهمیتی نداشت، اما مکتب شیراز در نیمه اول قرن شانزدهم همچنان یکی از جالب‌ترین سبک‌های نقاشی مینیاتور اسلامی بود.

     

    alavi
    يکشنبه 6 شهريور 1401 - 18:37
    بازدید : 276
    برچسب‌ها :

    آمار سایت

    آنلاین :
    بازدید امروز :
    بازدید دیروز :
    بازدید هفته گذشته :
    بازدید ماه گذشته :
    بازدید سال گذشته :
    کل بازدید :
    تعداد کل مطالب : 6
    تعداد کل نظرات : 1

    خبرنامه